Hansel si Gretel - Joc animat pe internet

Am descoperit astazi un frumos joc cu Hansel si Gretel, inspirat de frumoasa poveste a fratilor Grimm. Dialogul dintre personaje este ilustrat prin desene animate, asa ca nu trebuie sa te chinui sa intelegi limba engleza. Este unul din rarele jocuri de pe internet create cu migala si chiar pasiune, atat Hansel si Gretel, cat si celelalte personaje fiind create de mana.


Pentru a incepe sa te distrezi, da clic aici:  Jocul Gretel si Hansel  

Apesi mai intai GAME, apoi CONTINUE GAME. In prima secventa este camera celor doi copii. Apare un balonas reprezentand faptul ca trebuie sa dai click pe stanga mouse-ului si ti se atrage atentia asupra unei gauri de langa soba. Dupa ce ai dat clickul, trebuie sa o duci pe fetita spre soba, utilizand fie sageata stanga, fie clapa A de pe tastatura. Acolo Gretel afla despre planul parintilor de a fi abandonata impreuna cu fratele ei in padure.

Dupa aceea ti se indica cu o sageata o prastie ce trebuie sa fie luata de fetita. Apasa sageata dreapta de pe tastatura si vei reusi. Pentru a trage cu prastia trebuie sa apesi pe stanga mouse-ului. Te poti distra spargand cu prastia diferite lucruri din camera, insa ce trebuie de fapt sa faci este sa spargi geamurile ferestrei, ca sa poata intra inauntru o musca. Dupa, aceea e necesar sa tintesti cu prastia cand musca se afla chiar langa gura baiatului, astfel incat el sa o inghita si sa se trezeasca. Apoi, ce doi pun la cale planul de a aduna pietre, cu care sa isi marcheze drumul inapoi catre casa atunci cand vor fi lasati singuri in padure.

In continuare, ti se arata cu o sageata alba o gaura de langa calutul de lemn. Folosind sagetile de pe tastatura, o duci pe Gretel acolo, ea impreuna cu fratele ei dand deoparte calutul. Tot cu sagetile si click stanga mouse o faci pe fetita sa iasa afara din casa. Pentru a vedea ce trebuie sa faci in continuare, astfel incat Gretel sa stranga cat mai multe pietre, urmareste filmul video de mai jos...


 


Daca vrei sa iti reamintesti sau sa citesti pentru prima oara aceasta poveste de fratii Grimm poti accesa unul din articolele de mai jos:

Hansel si Gretel , de fratii Grimm. Poveste (de Halloween) pentru copii

Povestea Hansel si Gretel in englezaDiana Popescu

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu