Cum s-a nascut pe lume privighetoarea?

Povestea spune ca Iisus Hristos era copil de vreo sase- sapte ani.
In apropiere de Nazaret se tineau in fiecare vara un fel de balciuri sau targuri, unde oamenii mergeau  si isi puteau cumpara  lucruri  de care aveau nevoie..
Parintii l-au luat la targ si pe Iisus, care era un baietel frumos si istet si care era urmarit din ceruri de bunul Dumnezeu.
Micutul Iisus nu mai putea de bucurie, nu se mai satura privind multimea de oameni si forfota negustorilor.
Se tinea ca um manz dupa Maica Domnului si Iosif.
Dar cand a ajuns langa un olar, copilul s-a oprit, a luat in mana un fluieras de lut ars ce avea forma unei pasarele. A pus fluierasul la gura si a suflat in el fericit.Si cum sufla din manutele lui  o pasare cenusie a prins viata. Micutul Iisus a luat toate pasarele de pamant si le-a inviat.. Iar ele zburau intr-un salcam in apropiere.
-Ce copil minunat! Ce puteri are! Trebuie sa fie Fiul lui Dumnezeu, daca invie pasarile!spuneau oamenii care s-au strans in jurul copilului
Si de-atunci se spune ca s-a nascut pe lume privighetoarea cea pamantie le pene,dar care canta cu asemenea maiestrie incat este numita regina pasarilor cantatoare..


Copyright © copiipovesti.blogspot.com


Diana Popescu

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu